Arë,Truall me sipërfaqe 3,289 m2 dhe sipërfaqe ndërtese 74.8m2 për shitje në Sheq i Madh, Fier.

Prona ndodhet në një zonë periferike të qytetit të Fierit , me karakter komercial dhe industrial. Në afërsi të pronës ndodhet Tregu i fruta perimeve, Terminali i Autobuzave, Dogana e Fierit etj.

Forma gjeometrike e pronës është e rregullt, terreni është fushor dhe ka një orientim veri-jug.

Prona është e pajisur me ҫertifikatë pronësie.

Na kontaktoni për më shumë informacion.

Truall dhe ndërtesë për shitje në lagjen “1 Maji”, Fier.  Trualli ka një sipërfaqe prej 200 m2 ndërsa ndërtesa ka një sipërfaqe prej 83 m2. Godina është ndërtesë dy katëshe.

Kati përdhe prej 83 m2 dhe organizohet në 2 dhoma,1 korridor dhe kafazi i shkallëve.

Orientimi i shtëpisë është jugperëndim-verilindje. Ndodhet në periferi të Fierit në zonë rezidenciale.

Prona është e pajisur me çertifikatë pronësie.

Na kontaktoni për më shumë informacion.