Magazinë për shitje në lagjen “Skënderbej”, Elbasan. Magazina ka një sipërfaqe të ndërtesës 198 m2 dhe  sipërfaqe të truallit 203 m2. Prona ka dalje në rrugën nacionale Elbasan-Librazhd. Zona ku ndodhet prona është një zonë me karakter komercial, industrial dhe rezidencial.

Prona është e pajisur me çertifikatë pronësie.

Na kontaktoni për më shumë informacion