Apartament 3+2 për shitje në Fier. Apartamenti ndodhet në katin e 7-të nga toka, të një pallati të ri 7-katësh .Ka një sipërfaqe prej 127.54 m2 dhe organizohet në 1 korridor , 2 ambjente ndenje + gatimi, 3 dhoma gjumi, 2 tualete dhe 1 ballkon.  Orientimi i shtëpisë është veri-perëndim-jug. Prona ka dalje në rrugën “Thoma Kopaҫe”.Në afërsi të pronës ndodhet Gjimnazi “Perikli Ikonomi”,Shkolla e muzikës “Jakov Xoxa”, Gjykata etj. Zona ku ndodhet prona është zonë rezidenciale

Prona është e pajisur me çertifikatë pronësie.

Na kontaktoni për më shumë informacion

Apartamenti 2+1 për shitje  në Lushnjë. Ndodhet në katin përdhe të një pallati të vjetër 5-katësh.Apartamenti ka një sipërfaqe banimi prej 70.9 m2 dhe organizohet në 1 ambient ndenje dhe gatimi, 2 dhoma gjumi, 1 ballkon, 1 tualet dhe 1 depo. Në afërsi të pronës ndodhen, Shkolla “Skënder Libohova”, Gjimnazi “18 Tetori”, Muzeu Historik. Orientimi i shtëpisë është në anën veriore. Ka akses në rrugën “Ypsilon”.

Prona është e pajisur me ҫertifikatë pronësie.

Na kontaktoni për më shumë informacion

Apartament 2+1 për shitje në Qesarakë, Tiranë. Apartamenti ndodhet në katin e 2-të nga toka, e një pallati të ri 8-katësh + 1 kat nëntokë. Ka një sipërfaqe prej 125.14 m2 dhe organizohet në 1 korridor , 1 ambjent ndenje + gatimi, 2 dhoma gjumi, 2 tualete dhe 1 ballkon. Orientimi i shtëpisë është në anën veriore. Prona ka dalje në rrugën “Muhamet Deliu”.Në afërsi të pronës ndodhet Reparti Ushtarak, Instituti i Fizikës Bërthamore etj. Zona ku ndodhet prona është zonë rezidenciale

Prona është e pajisur me çertifikatë pronësie.

Na kontaktoni për më shumë informacion