Tokë arë me sipëfaqe 15,000 m2, për shitje në Ishull-Shëngjin, Lezhë

439
 • Madhësia e pronës:
  15000 m2
360,000 EURO
Detajet e pronës
439
Specifikime
 • Madhësia e pronës:
  15000 m2
 • Ngrohje:
  -
Kushtet e qirasë financiare
 • Depozitë:
  0 EURO
Karakteristika
Përshkrimi

Tokë arë me sipëfaqe 15,000 m2, për shitje në Ishull-Shëngjin, Lezhë. Prona pozicionohet rreth 1 km në anën jugore nga Liqeni i Kënallës,3 km nga Porti i Shëngjinit dhe 300 m në anën lindore të rrugës “Lezhë-Shëngjin”.

Prona është e pajisur me ҫertifikatë pronësie.

Na kontaktoni për më shumë informacion.

Llogaritësi i kredisë
Location
, Ishull Shëngjin, Lezhë County, Albania