Dyqan 33 m2 për shitje në Vlorë

407
 • Madhësia e pronës:
  33 m2
5,500,000 ALL
Detajet e pronës
407
Specifikime
 • Madhësia e pronës:
  33 m2
 • Ngrohje:
  -
Kushtet e qirasë financiare
 • Depozitë:
  0 ALL
Karakteristika
Përshkrimi

Dyqan 33 m2 për shitje në Vlorë. Ndodhet në katin e parë të një pallati 11 katësh+1 kat nëntokë. Prona ndodhet 450 m në anën perëndimore të Stadiumit “Flamurtari”  dhe rreth 200 m në veriperëndim të Universitetit “Ismail Qemali”.

Prona është e pajisur me ҫertifikatë pronësie.

Na kontaktoni për më shumë informacion

Llogaritësi i kredisë
Location
Rruga Kosova, Vlorë, Vlorë County, Albania